Queen kurk wordt beschouwd als een kruising tussen Trapezium and Round kurk. De vorm van de kurk zelf breder in het midden dan aan weerszijden is. Dit maakt het makkelijker om te installeren. Het komt ook in verschillende kleuren, waardoor het zeer geschikt voor het mixen en matchen. Dit type vereist de minste hoeveelheid onderhoud.

Kurkstructuur vloer is geconstrueerd door het rollen van de kurk, die vervolgens wordt bedekt met een beschermende bekleding. Kurk is een natuurlijk isolatiemateriaal. Als gevolg daarvan vallen warmte en houdt het ontsnappen. Als de vloer niet in gebruik is, kan het de warmte binnen te houden en onderhouden van de temperatuur.

Residentiƫle en industriƫle toepassingen, zowel noodzaak een minimum aan onderhoud. Zoek uw kurkvloeren leverancier aan te bevelen het type kurk u moet gebruiken. Je moet altijd volgen de aanbevelingen van de fabrikant.

Kurkvloeren kan worden afgedekt met een duurzaam rubber of synthetisch rubber overlay. Dit is de makkelijkste en meest populaire optie voor kurkvloeren. Het komt in een verscheidenheid van kleuren, waarvan sommige zijn gemarkeerd in de tekst op de verpakking van het product. Het heeft ook de neiging om langer duren dan andere vormen van kurkvloeren.

Om te voorkomen dat schade, het is heel belangrijk dat er extra voorzichtig te zijn bij het reinigen van uw kurkvloeren. Het wordt aanbevolen dat u een speciaal ontworpen kurk schoner te gebruiken, zoals Purple kurk schoner. Deze reiniging oplossing zal geen nadelige effecten op het milieu hebben. Zorg ervoor dat u de instructies zorgvuldig te lezen en volg ze grondig.

Het is ook een goed idee om uw vloer te bedekken met plastic als je hem niet gebruikt. Op die manier zult u uw vloer te beschermen tegen vlekken, morsen, en andere ongevallen. Een beetje voorkomen is beter dan duizend behandelingen.

.

Bouw

Interessante links