Het logische niveau van het systeem bepaalt het type elektrische componenten u gebruikt. Het onderste logische niveau, hoe groter de schakelaar. Analoge schakelaars kan alleen omgaan met een kleiner aantal elektrische componenten dan digitale schakelingen. Een digitale schakelaar kan een groot aantal elektrische componenten hanteren dan een analoge schakelaar.

Inrichting met een hoger logisch niveau kan meer elektrische componenten. Een groot aantal elektrische componenten alleen een probleem als de bedrading groter.

De datasignalen van een apparaat uit een controller. Als je met behulp van digitale apparaten, wordt een data-zender gebruikt. Als je met behulp van analoge apparaten, wordt een data-decoder gebruikt. Elk van deze kan een andere functie hebben.

Wanneer een systeem is ontworpen, moet u bepalen hoe de apparaten met elkaar gaan werken. Als het een enkele inrichting wordt het ingangssignaal ofwel een "brug" verbinding u een momentane stroom geeft, of een "load" verbinding die wordt gebruikt om het aanbod macht. Een systeem dat uit meerdere apparaten met elkaar verbonden zullen belastingsverbindingsdeel nodig.

Om dit te vereenvoudigen, dat de belasting als een weerstand en de brug als een condensator. Om stroom te sturen van het ene circuit naar het andere, kan een belasting worden verbonden met de bron. Op deze wijze wordt een inrichting macht van de bron en de kracht van de bron kunnen worden verbonden met een lading, waardoor een stroom naar de inrichting zenden. Dan een macht van een apparaat, de belasting moet worden aangesloten op een weerstand of condensator.

Zoals u kunt zien, zullen verschillende systemen verschillende elektrische componenten voor dit soort verbinding nodig. Je moet altijd verwijzen naar de handleiding of de gebruiksaanwijzing voor het circuit u van plan bent om te bouwen voor de juiste datasignalen.

Samengevat, een differentiële schakelaar wordt gebruikt wanneer u wilt twee elektrische verbindingen te maken. Dit kan draden, of een speciale apparaat vereisen, zoals een differentiële converter. Als u op zoek bent naar een eenvoudige verbinding te maken, een differentiële schakelaar is de beste manier om te gaan.

.