Hoe een kaart afdrukken? - Eenvoudige stappen voor beginners

Als u zaken voor uzelf doet en niet de moeite wilt nemen om de drukkerij te verwerken, dan moet u proberen uw eigen kaarten te printen. U hoeft voor zo'n dienst niemand een grote som geld te betalen.

Drukkerijen

Voordat u stappen onderneemt om uw eigen werk te doen, moet u de juiste kennis hebben van de afdrukprocessen. In dit artikel zullen we het hebben over het proces van het maken van uw eigen kaarten.

Eerst moet u de kaart voorbereiden die u wilt afdrukken. U kunt de kaart maken door wat karton te gebruiken. Je kunt het in de winkel kopen of er een helemaal zelf maken. Om de kaart te maken, moet u het achterste deel van de kaart verwijderen.

Daarna moet je de kaart met alle pagina's van de kaart pakken en de kaart vouwen zodat je de ene kant van de kaart op de andere kunt leggen. Vervolgens kunt u een kaart maken en de kaart vouwen zodat u alle zijden van de kaart aan de rechterkant van de andere kunt leggen.

Als je een afbeelding op de kaart wilt krijgen, kun je deze eerst op het papier tekenen. Nadat je de tekening hebt getekend, kun je het papier vouwen zodat je de tekening bovenop de andere pagina kunt plaatsen.

Daarna moet u het papier afdrukken en op de computer plaatsen. U kunt alle pagina's van de kaart afdrukken met behulp van de afdrukfunctie van uw printer. Nadat u alle pagina's hebt afgedrukt, moet u de kaart nemen die u gaat afdrukken en moet u ervoor zorgen dat deze recht is.

Daarna moet u het stuk kaart uitsnijden dat bovenaan de andere pagina is bevestigd. Nadat je het stuk kaart hebt gesneden, kun je het in het midden van het andere stuk plakken. Vervolgens kunt u de kaart op de achterkant van het andere vel papier lijmen.

Dit is wat u moet doen om de kaart te maken. Vervolgens kun je de plaat helemaal afmaken door de afbeelding op de achterkant van de kaart te lijmen. Als u klaar bent met afdrukken, kunt u een kaart maken die u aan uw vrienden kunt geven.

Als je je vriend (in) een kaartje wilt geven maar je hebt hier geen budget voor, dan kun je de kaart vanaf de computer maken. In dit proces moet u software kopen waarmee u de kaart vanaf de computer kunt maken.

In deze software moet u enkele teksten schrijven die u op de kaart wilt zeggen. Daarna moet u enkele ontwerpen op het scherm maken en moet u de tekst van het ontwerp kopiëren. om een ​​tekening te maken.

Nadat je dat hebt gedaan, moet je het ontwerp op het scherm plakken. en dan kunt u het vanuit de software afdrukken. Daarna moet u de tekst van het ontwerp afdrukken.

Hierna moet u de tekening uit het grafisch ontwerp wissen en de tekst plakken. Daarna kunt u de afbeelding vanuit het grafische ontwerp afdrukken. en dan kun je het vanaf de printer afdrukken.

Het is heel gemakkelijk als u leert hoe u een kaart moet afdrukken. U kunt gewoon leren hoe u de stappen moet uitvoeren en vervolgens kunt u deze vanuit de software afdrukken.

Voor de beginners is het belangrijk om de stappen zorgvuldig te volgen. Daarna moet u voorzichtig zijn bij het maken van het ontwerp, omdat het ontwerp kan verschillen van de software. U moet ervoor zorgen dat u het ontwerp op de juiste manier maakt.

Als het ontwerp klaar is, moet u het ontwerp van het scherm verwijderen en op het papier plaatsen. Je moet het in de juiste kleuren plaatsen die bij het ontwerp passen. Vervolgens kunt u deze op de kaart afdrukken.

Als je ideeën wilt hebben, kun je een vriend vragen die een goed idee kent. over het afdrukken.