Human Resources - Wat is Sociaal Secretariaat?

Sociaal Secretariaat, voor het geval u zich niet bewust, is een web based human resource management service voor het bedrijfsleven. Het werd gemaakt door een software-ontwikkelaar. Het is heel populair omdat het biedt een groot aantal voordelen voor kleine en grote bedrijven gelijk. Laten we meer te leren over deze social networking programma.

De web-based service is zeer uniek omdat het alles van de traditionele HR-afdeling, maar kan bieden zonder de uitgaven te veel biedt. Deze web-based systeem laat de bedrijven informatie krijgen over een bepaald onderwerp met inbegrip van de salarissen van werknemers, functiebeschrijvingen, beschikbaar maken van plaatsen en nog veel meer. Ook kan de medewerkers om uit te reiken naar hun coach te weten te komen over nieuwe vacatures en op aanvraag van bijgewerkte functiebeschrijvingen.

Een ander voordeel van dit programma is dat de medewerkers niet hoeven te vragen om updates op hun opdrachten of het persoonlijke aspect van hun profiel. Ze kunnen gewoon aanmelden voor rekening van de vennootschap en krijg meldingen wanneer er een verandering in hun profiel. Dit zorgt ervoor dat de werknemers niet missen op promoties of overdracht aan andere afdelingen, omdat ze niet hun profiel heeft bijgewerkt.

Sociaal Secretariaat heeft twee niveaus van dienstverlening. De eerste is de eerste proef. Er zijn een aantal mensen die zich inschrijven in de eerste fase en krijg gratis toegang tot de functies van het programma.