Hoe om te Leren om te Ontspannen

Ontspanning is een krachtige tool die we kunnen gebruiken om ons te leren hoe ze stress-gerelateerde ziekten te verminderen. Stress zorgt ervoor dat veel mensen veel pijn, maar het kan ook negatieve effecten voor onze mentale en fysieke gezondheid te creƫren. Met de juiste ontspanningstechnieken, kunnen we de kracht van ontspanning te benutten op een positieve manier, en manieren vinden om stress te verminderen en een beter leven.

Ontspanning

Ontspanning is niet alleen over onderwijsprogramma's; Echter, deze programma's zijn ongelooflijk belangrijk. In feite, kunnen zij het belangrijkste instrument dat we hebben als we ernaar streven om stress en gezondheidsproblemen in verband met stress te verminderen. Het eerste wat we moeten doen is te krijgen in ons eigen hoofd en erachter te komen waarom we ervaren stress in de eerste plaats. Vervolgens moeten we de stressoren die ons zorgen om stress te voelen en te leren manieren om ze te veranderen identificeren.

Een andere belangrijke factor in het verminderen van stress is uit te oefenen. Door te oefenen, krijgen we een stormloop van endorfines (natuurlijke pijnstillers van ons lichaam). Zolang je de verleiding om te verblijven in uw huis en ga op een lange road trip kunt voorkomen, kunt u nog steeds uit te oefenen terwijl u ontspant. U kunt beginnen met een wandeling rond het blok of een stevige jog en dan werk je weg tot meer intensieve trainingen.

Terwijl we oefenen, moeten we ons richten op onze emotionele toestand. Om te ontspannen, moeten we een gevoel van onthechting van de stressvolle situaties om ons heen te ontwikkelen. In plaats van zich te concentreren op de dingen die we niet kunnen controleren, moeten we onze aandacht richten op de dingen die we kunnen controleren, net als de mensen die we liefhebben en de liefde die we hebben voor onszelf.

We moeten ook denken aan onszelf als zijnde in een gelukkige plaats. Om gelukkig te voelen, moeten we zorgen voor onszelf. De meeste mensen krijgen meer plezier uit lichaamsbeweging dan zij doen van het zitten in de voorkant van de televisie of in de voorkant van de computer.