Website Beveiligen WordPress

Het beveiligen van WordPress Site Met SSL

Het beveiligen van WordPress site is een belangrijke taak die u moet ondernemen als u wilt uw WordPress site te beveiligen van mensen die willen uw geld of uw persoonlijke gegevens te stelen. Ze kunnen je vrienden, je collega's, of de persoon die zojuist overhandigd u een visitekaartje. De manier waarop u uw WordPress site te beveiligen, hangt af van wat voor soort site je hebt. Als je eenmaal weet de juiste stappen te nemen, dan is uw website beveiliging is helemaal klaar.

Het eerste wat je moet doen wanneer u begint op zoek naar beveiliging op uw site is een hosting bedrijf dat veiligheid zal bieden voor uw site kiezen. Het goede hosting bedrijven bieden meestal WordPress veiligheid. De reden waarom ze dit doen is zodat de mensen die de veiligheid moeten niet proberen om het te vinden op hun eigen.

Wanneer u uw website te geven aan iemand, of het is je vriend, een collega, of een server van een soort, kunnen ze uw persoonlijke sleutel te gebruiken en maken het erg moeilijk voor u om uw site te wijzigen. Dus hoe kan je je WordPress site veilig?

Een van de meest effectieve manieren om uw WordPress site te beveiligen is door het creƫren en opslaan van het SSL Certificaat. Uw website heeft beveiligd met SSL of anders kan iedereen toegang tot uw website te zijn. Ze kunnen alles zien en dat geldt ook uw gevoelige gegevens. Wanneer u een website gebruiken, zoals Wordfence, kunt u het onmogelijk voor iemand toegang tot uw website omdat uw website niet is beveiligd te maken.

Er zijn twee verschillende manieren om Wordfence gebruiken. Allereerst is er de gratis plan. Het is niet moeilijk te gebruiken en het werkt, maar het vereist een beetje kennis van programmeren. Als je nieuw in dit zijn, dan is de beste optie is om de betaalde versie van Wordfence gebruiken.

De gratis versie werkt prima, maar dat kunt u alleen uw statistieken, dat is een leuke functie te bekijken.